INSTADIARY LAST WEEK

20130610-231752.jpg
#1 scriptie afff- #2 shoppen – #3&4 dineren bij la Cubanita – #5&6 PRIMARK – #7 picknick in the park – #8 chicklit – #9 terrassen

Wat een heerlijk druk, maar gezellig weekje heb ik gehad, met eindelijk het langverwachte zomerweer! Zoals je aan mijn foto’s kunt zien, heb ik hier volop van genoten en heb ik ook nog andere leuke dingen meegemaakt!

Maandag heb ik mijn eindscriptie ingeleverd en om dit te vieren ben ik samen met mijn vriendinnen de stad in te gaan om onszelf te belonen voor al het harde week van de afgelopen weken met materiële zaken 🙂 de dag werd afgesloten met lekkere tapas met de nodige wijntjes!

Dinsdag ben ik in mijn nieuwe boek begonnen, L.A. Candy van Lauren Conrad. Can’t stop reading!

Vrijdag ben ik overdag samen met een vriendinnetje en onze moeders naar de Primark geweest! Hier hebben wij asociaal ingeslagen, zie de foto’s..
In de avond ging ik met 4 andere vriendinnetjes lekker picknicken in het park jn Utrecht, omnomnom en wat een gezelligheid allemaal op 1 dag!

Alhoewel er van de zaterdag geen foto’s in de collage staan, zal ik toch delen wat ik toen gedaan heb. Ik heb 2 kleine zusjes (7&5) en die hadden een dansshow. Vanzelfsprekend zat ik front row om ze aan te moedigen! Daarna een welverdiende maaltijd bij de Mac. In de avond ging ik met een vriendinnetje naar de bios!

Zondag heb ik voor de eerste keer in de week een beetje uitgeslapen en ben ik daarna met mijn vriend en schoonfamilie naar een beachclub hier in de buurt gegaan. Lekker wat gedronken en gegeten en natuurlijk van de zon genoten!

Dat waren de leuke dingen die ik heb meegemaakt, op naar een nieuwe zonnige week! XOXO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s