DIARY / 24

20120712-011351.jpg
Linksboven, nice presents – Rechtsboven, Efteling – Linksmidden, hmm tapas – Rechtsmidden, konijntjes – Linksonder, VVV – Rechtsonder, friendsss
Zo, dat was me het weekje wel. Eens een keer een diary van woensdag tot en met woensdag.

Afgelopen donderdag heb ik mijn stage afgesloten met maar liefst een 8! Bij het afscheid van mijn collega’s ben ik overladen met complimentjes en mooie cadeau’s! Kreeg er een brok in mijn keel van, ik ga het zeker missen!

Vrijdag kwam mijn moeder met haar vriend terug van vakantie. Fijn de vakantieverhalen aanhoren en de uit Turkije geadopteerde kitten bewonderen!

Zaterdag ben ik samen met mijn vader, zijn vriendin, mijn 2 zusjes en Martijn naar de Efteling geweest. Super leuke en gelukkig zonnige dag gehad! In de avond naar een feestje geweest tot in de latere uurtjes..

Zondag heerlijk rustig aan gedaan en lekker gegourmet.

Maandag ben ik ’s avonds met mijn studievriendinnen uit eten gegaan. Dit om de vakantie in te luiden, maar ook om te vieren dat Sophie, one of the gang, na 3 maanden stage(lees feesten) weer terug in ons kikkerlandje is! Gezellig getafeld, gekletst en natuurlijk gelachen!

Dinsdag niet veel gedaan, ’s avonds weer lekker los gegaan met Zumba.

Woensdag overdag met vriendin Kelly naar de winkels geweest. We hebben ons nog enigszins in kunnen houden, voor ons doen dan… In de avond met vriendinnetje Evelien naar The Lucky One geweest. Wat een ontroerende film! We hebben de nodige traantjes weg moeten pinken. En wat is Zac Efron een leukie!

Nu lekker mijn nachtrust pakken en nog maar een paar nachtjes tot Marmaris, can’t wait!!

XOXO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s